«Η λύση στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα πρέπει να είναι πολιτική και όχι δικαστική, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υπέβαλε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση την πρόταση του κόμματός του για την αδειοδότηση των καναλιών.

«Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια των οικονομικών των καναλιών. Αυτή είναι η πρόταση που κάναμε στον Πρόεδρο της Βουλής και θα κάνουμε και σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, «θα πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι έχει κάνει ένα λάθος, να σεβαστεί την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση για περισσότερο ελληνικό πρόγραμμα και να ξανασυζητήσει με το κοινοβούλιο μια νέα νομοθετική ρύθμιση».

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι ο κ. Βούτσης υπερασπίστηκε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση, αλλά «είναι ανοιχτός στο να συζητήσουμε τις επόμενες μέρες ανάλογα και τις αποφάσεις για τη σύνθεση του ΕΣΡ και πιθανές νέες αποφάσεις».