Την ανάγκη για νέα ρύθμιση για το χρέος διατύπωσε σήμερα σε συνάντησή του με Βαυαρούς Βουλευτές, ακαδημαϊκούς και την πρόεδρο του κορυφαίου πολιτικού ιδρύματος Hanns Seidel καθηγήτρια Ursula Mannle, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Κατά τη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, η Ελλάδα αλλά και η Γερμανία, ενώ ο κ. Κουμουτσάκος ενημέρωσε τη Γερμανική αντιπροσωπία για την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο.

Ο ίδιος εξήγησε τη σημασία του να γίνουν εκλογές και να υπάρξει πολιτική αλλαγή για το συμφέρον της  χώρα και παράλληλα τόνισε τη σημασία που έχει το τρίπτυχο «μείωση φορολογίας, μείωση δαπανών, αύξηση μεταρρυθμίσεων» με στόχο την αλλαγή του οικονομικού κλίματος και την ανάπτυξη, ενώ υπογράμμισε τη σημασία μιας νέας ρύθμισης για το χρέος.
 
Η αντιπροσωπεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την ανανέωση στο κόμμα που κάνει ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.