Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά το τέλος της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης

Σε δηλώσεις του έξω από τον Ιερό Ναό, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως το ηθικό της Μακεδονίας έχει τραυματιστεί, γιατί όλες οι μέχρι τώρα πολιτικές ηγεσίες έχουν δεχθεί τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία», ενώ πρόσθεσε πως έργο της Ένωσης Κεντρώων είναι να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

«Επειδή είναι Μακεδονία εδώ θα μιλήσω έξω από τα δόντια. Μου είπε εδώ ο πρεσβευτής μεγάλου κράτους ότι έχουν δεχτεί όλοι το Nova Macedonia. Ο Κώστας Σημίτης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου. Mε ρτώτησε αν συμφωνώ και απάντησα πως κανένας δεν ρώτησε τον ελληνικό λαό...», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Προτείνω οικουμενική κυβέρνηση γιατί μόνοι τους δεν μπορούν. Με 151 και 152 (σ.σ. βουλευτές) επενδύσεις δεν θα έρθουν. Δεν έχω κανένα λόγο να αντιστέκομαι στον κ. Τσίπρα και στο κ. Μητσοτάκη. Και ο Μητσοτάκης να βγει τίποτα δεν θα κάνει και θα καταρρεύσει σε τρεις μήνες», είπε ακόμα.