Συνάντηση με κοινή συνισταμένη τον προβληματισμό για την κεντροαριστερά και τη χώρα είχαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Γιώργος Παπανδρέου και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Στο στρατόπεδο του κ. Παπανδρέου θεωρούν πως υπάρχει πραγματική διάθεση για ειλικρινή συζήτηση σε ό,τι αφορά το μέλλον του χώρου και σημειώνουν πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό.

Μάλιστα στο επόμενο διάστημα αλλά σε απροσδιόριστη ημερομηνία ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να συναντηθεί και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Μετά το πέρας της συνάντησης πάντως ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ένα χώρο διακριτό από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της δεξιάς και της αριστερής συντήρησης, όπως είπε, υπογραμμίζοντας πως η όποια σύμπλευση πρέπει να βασιστεί σε μια πολιτική συμφωνία που θα διατηρεί όμως την οργανωτική αυτονομία των σχημάτων της κεντροαριστεράς. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Θεοχαρόπουλος που μίλησε για την ανάγκη συγκρότησης ενός ισχυρού πόλου που θα διαχειριστεί τα αδιέξοδα των πολιτικών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.