current views are: 4

26 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση17:21

Μητσοτάκης: Πρέπει να κάνουμε τους νέους να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά

Το μήνυμα ότι πρέπει να κάνουν τη νέα γενιά να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον νέο πρόεδρο της ανασυσταθείσας ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο.

Δημοσίευση 17:21’

Το μήνυμα ότι πρέπει να κάνουν τη νέα γενιά να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον νέο πρόεδρο της ανασυσταθείσας ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο.

Το μήνυμα ότι πρέπει να κάνουν τη νέα γενιά να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον νέο πρόεδρο της ανασυσταθείσας ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο και τη διοικούσα επιτροπή.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «αυτή η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ δεν ήταν απλά μια άσκηση» και πως «οι προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας».

«Πρέπει να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά στη νέα γενιά. Πρέπει να κάνουμε τους νέους να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά. Πρέπει να τους πείσουμε ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί μια πράξη πολιτικής ευαισθησίας, που θα τους επιτρέψει να διαμορφώσουν και το δικό τους μέλλον, με πιο ποιοτικούς όρους», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Επίσης ζήτησε οι νέοι να είναι σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί, όχι μόνο στην κινητοποίηση της νεολαίας στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, όπου πηγαίνει και συχνάζει, αλλά και στην διαμόρφωση πολιτικών που θα δείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται για τους νέους έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια.

Επανέλαβε, δε, τη δέσμευσή του για ουσιαστική και ποιοτική ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

«Όταν είπα στο Συνέδριο ότι θα ήθελα η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να είναι ηλικιακά η πιο νέα στην ιστορία του κόμματος, το εννοούσα και το εννοώ. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε σε νέους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που είχαν μέχρι σήμερα. Αλλά αυτές τις ευκαιρίες θα τις κερδίσουν με το σπαθί τους», είπε.

Τέλος, αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο και τη διοικούσα επιτροπή σχολίασε ότι: «Είδα μια νεολαία ενός σύγχρονου κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού κόμματος. Και αυτό είναι κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα. Διότι με αυτόν τον τρόπο, στείλαμε νομίζω σε όλους όσοι μας παρατήρησαν και μας άκουσαν, ένα ουσιαστικό μήνυμα ποιοτικής ανανέωσης».


σχετικα αρθρα