current views are: 4

30 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση08:39

Δένδιας στο «Ακραίως»: Η ΝΔ θα συναινέσει αν υπάρξει μεταφορά των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ

Την συναίνεση της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν μεταφερθούν οι αρμοδιότητες του άρθρου 2.2. στο ΕΣΡ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Νίκος Δένδιας στο «Ακραίως».

Δημοσίευση 08:39’

Την συναίνεση της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν μεταφερθούν οι αρμοδιότητες του άρθρου 2.2. στο ΕΣΡ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Νίκος Δένδιας στο «Ακραίως».

Την συναίνεση της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν μεταφερθούν οι αρμοδιότητες του άρθρου 2.2. στο ΕΣΡ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της ΝΔ Νίκος Δένδιας στο «Ακραίως».

Η ΝΔ βεβαίως και θα συναινέσει αν υπάρχει μεταφορά των αρμοδιοτήτων του άρθρου 2.2 να μεταφερθούν στο ΕΣΡ.

 Ο κ. Δένδιας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σε σχέση με την ”αντίθεση” της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ, τονίζοντας ότι ”είναι πλήρης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.H πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αυτή. Η ΝΔ δεν είναι μια αντιδραστική αντιπολίτευση όπως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν συσταθεί 4 ανεξάρτητες αρχές με τη συναίνεση της ΝΔ και με τον ίδιο τρόπο θα συναινούσαμε αν είχε τις αρμοδιότητες που έπρεπε”. 

Πρόσθεσε, δε, ότι ο κ. Παππάς ”΄πρώτα κατήργησε τα τέσσερα μέλη του ΕΣΡ, επειδή πρόεδρος ήταν η μητέρα της κ. Κωνσταντοπούλου. Η κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τη νομιμότητα. Να έρθει ο νόμος που ο κ. Παππάς κατήργησε και να μεταφέρει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ”. 

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας:

Με τη δέσμευση ότι θα βρεθούν πρόσωπα να συγκροτηθεί το ΕΣΡ,  Είναι βέβαιο ότι θα το πετύχουμε. Eφόσον αυτός ο νόμος ψηφιστεί, είμαι απολύτος βέβαιος ότι θα βρεθεί λύση.

 

 


σχετικα αρθρα