«Η απόφαση του ΣτΕ, χωρίς να έχουμε δει το σκεπτικό της, προσδιόρισε ότι πρέπει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ», τόνισε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «η πρόταση για το ΕΣΡ που διατυπώθηκε από την κυβέρνηση για τον κ. Πολύδωρα δείχνει τη βούληση, τη διάθεση και την πρόθεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ».

«Σεβόμαστε την απόφαση, παρόλο που διαφωνούμε. Η ΝΔ ασεβεί κατά του ΣτΕ», σημείωσε.

Όπως είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης, «η κάθε μας πρόταση υπαγορεύεται από το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε και υπακούει στην ανάγκη για ευρύτερες δυνατές συναινέσεις»  και πρόσθεσε:

Κάναμε μια πρόταση για ένα πρόσωπο που δεν προέρχεται από τον δικό μας πολιτικό χώρο, για να αποδείξουμε ότι θέλουμε ευρύτερες δυνατές συναινέσεις.

«Και τον Άδωνι να προτείναμε για το ΕΣΡ, η ΝΔ δεν θα δεχόταν», είπε ακόμη.

«Επί 27 χρόνια, το ΕΣΡ δεν είχε εκδώσει οριστικές άδειες λειτουργίας για τα κανάλια, γιατί δεν υπήρχε η πολιτική βούληση, γιατί οι ολιγάρχες και η διαπλοκή ήθελαν το τζάμπα», επεσήμανε σε άλλο σημείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε:

Το διακύβευμα δεν είναι να αποτιμήσουμε τις απόψεις του Β. Πολύδωρα και να κρίνουμε την πολιτική του πορεία, αλλά να σταματήσει η ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά διαφωνώ με τις εκτιμήσειες Πολύδωρα για τη Χρυσή Αυγή.