current views are: 3

31 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση13:45

«Πυρά» κατά Καμμένου από τους 4 πρώην βουλευτές της ΝΔ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις υπήρξαν από τους 4 πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα των οποίων αναφέρθηκαν το πρωί σε συνέντευξη του Πάνο Καμμένου στον ΑΝΤ1, με τρόπο που έδειχνε ότι όχι μόνο ήταν Βουλής, αλλά και εκτός κόμματος. 

Δημοσίευση 13:45’

Αλυσιδωτές αντιδράσεις υπήρξαν από τους 4 πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα των οποίων αναφέρθηκαν το πρωί σε συνέντευξη του Πάνο Καμμένου στον ΑΝΤ1, με τρόπο που έδειχνε ότι όχι μόνο ήταν Βουλής, αλλά και εκτός κόμματος. 

Αλυσιδωτές αντιδράσεις υπήρξαν από τους 4 πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα των οποίων αναφέρθηκαν το πρωί σε συνέντευξη του Πάνο Καμμένου στον ΑΝΤ1, με τρόπο που έδειχνε ότι όχι μόνο ήταν Βουλής, αλλά και εκτός κόμματος. 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε τα εξής: «Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

Η αντίδραση των 4 βουλευτών ήταν άμεση, τονίζοντας στις δηλώσεις τους ότι ”παραμένουν στην ΝΔ” και ότι δεν ”εχουν δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλούν εξ ονόματός τους”. 

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, ο οποίος μίλησε στο Πρακτορείο ” ακούστηκε όντως, σε πρωινή εκπομπή, όπως με ενημέρωσαν, από τον Πάνο Καμμένο, το όνομά μου και άλλων συναδέλφων ότι έχουμε φύγει από τη ΝΔ. Είναι απολύτως ανακριβές. Θέλω δημόσια και ρητά να δηλώσω ότι η ΝΔ είναι το σπίτι μου, όπως και άλλων συμμαχητών μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ ονόματός μας. Τα όσα ειπώθηκαν είναι απολύτως ανακριβή και εκτιμώ ότι έγιναν από λάθος. Δεν δώσαμε σε κανένα δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μας. Εγώ είμαι σαφής. Η ΝΔ είναι η παράταξη που πιστεύω και αγωνίζομαι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν διαφορετικά”.

Την ίδια στιγμή, σε ανακοίνωσή του ο Δάνης Τζαμτζής υπογράμμισε ότι ”είμαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζω την Νέα Δημοκρατία και τον Προέδρο μας τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και αγωνίζομαι στην Πέλλα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές όποτε γίνουν αυτές. Τόσο ο Πρόεδρος κ. Μητσοτάκης όσο και όλη η παράταξη γνωρίζουν την δραστηριότητά μου. Η παρέμβαση μου γίνεται για να αποκατασταθεί η αλήθεια προς την κοινή γνώμη”.

Από την πλευρά του, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής επισήμανε με δήλωσή του ότι :

Δεν μπορώ να διαψεύδω τον Πάνο Καμμένο για τα αυτονόητα. Εκλεγήκαμε μαζί βουλευτές της ΝΔ για πρώτη φορά το 1993. Εγώ μεγάλωσα, ζω και χρωστάω στη Νέα Δημοκρατία και σε όλους τους Προέδρους της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι σήμερα. Σαφώς και ανήκω στη Νέα Δημοκρατία.

”Είμαι και θα είμαι στη Νέα Δημοκρατία” δήλωσε ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι πολιτεύεται με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 στο Νομό Κοζάνης και έπειτα και από την προσωπική παρότρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη πρόσφατη συνάντησή τους, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης και στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Προσθέτει, επίσης ότι ”οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου συχνά τον οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και η κοινή γνώμη του ελληνικού λαού το κρίνει ήδη αυτό. Υπενθυμίζω ωστόσο ότι ο κρόκος Κοζάνης, εκτός των άλλων, βοηθά σημαντικά στη μνήμη”.

Για το θέμα απάντησαν πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίες διευκρινίζουν σχετικά με τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι ”η αποστροφή του Πάνου Καμμένου στους Ε. Στυλιανίδη, Γ. Καλατζή, Δ. Τζαμτζή, Μ. Παπαδόπουλο αφορά το γεγονός ότι βρίσκονται εκτός Βουλής”. 


σχετικα αρθρα