Οργισμένη απάντηση Κρέτσου στη ΝΔ: «Ντροπή!»

Οργισμένη απάντηση Κρέτσου στη ΝΔ: «Ντροπή!»

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ, σχετικά με την ανακοίνωσή της για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας liberal.gr που αναφέρετε σε «e-mail που εστάλη από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, με το οποίο καλούνται τα γραφεία Tύπου των πρεσβειών της χώρας στο εξωτερικό «να αξιοποιήσουν» άρθρο του γ.γ. Ενημέρωσης», εξέδωσε ο Λευτέρης Κρέτσος.

Συγκεκριμένα ο Γ. Γ. Ενημέρωσης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει ταχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν' απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη».

«Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα; Συμφωνούμε: Ντροπή!» αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.Ενώ τονίζεται στην ανακοίνωση πως:

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, νωρίτερα, άνοιξε «πυρ» κατά του Λευτέρη Κρέτσου επισημαίνοντας πως: «Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή Μ.Μ.Ε. την Αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο