Θέλουν να επικοινωνήσουν παντού την Συμφωνία Αλήθειας στη Νέα Δημοκρατία και γιαυτό το λόγο θα κάνουν οδοιπορικό το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενα από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, στελέχη κεντρικών οργάνων και τοπικών οργανώσεων, θα επισκεφθούν καινοτόμες βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, επιχειρήσεις, Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. και ερευνητικά Ιδρύματα, επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, δομές του Δημοσίου, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.
 
Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις, είναι να αναδείξει και να ενισχύσει τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάκαμψη της χώρας, αλλά και τα υγιή και παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας.
 
Μόνο η κοινωνική οικονομία της αγοράς μπορεί να παράγει πλούτο για όλους, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει νέες δουλειές. Και μόνο ένα ισχυρό, αλλά και αποτελεσματικό, Κράτος, μπορεί να διευκολύνει την όσον το δυνατόν πιο δίκαιη κατανομή αυτού του πλούτου. Ο καταστροφικός κύκλος οικονομικής μιζέριας, πολιτικής αδράνειας και χαμηλών προσδοκιών, που καθηλώνει τη χώρα στη στασιμότητα, πρέπει επιτέλους να σπάσει.
 
Η πατρίδα δεν αντέχει να προσθέσει στην οικονομική κρίση και μια κρίση Δημοκρατίας. Στα τραγικά αδιέξοδα που η ίδια οδηγεί τη χώρα, η Κυβέρνηση απαντά με περίσσευμα αυταρχισμού και αλαζονείας. Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η Ελλάδα χρειάζεται μία εθνική αναγέννηση.
 
Η δική μας απάντηση στηρίζεται πάνω από όλα στη Συμφωνία Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες. Σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης. Αυτό που χτίζουμε καθημερινά με τους πολίτες από τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης μέχρι τη νότια Κρήτη. Από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο. Αυτό που ξεκινά, το αμέσως επόμενο διάστημα, στο Λεκανοπέδιο Αττικής.