Σταϊκούρας: Εδώ και 20 μέρες σας είχα προειδοποιήσει για το νοσοκομείο Λαμίας. Τι θα κάνετε;

Σταϊκούρας: Εδώ και 20 μέρες σας είχα προειδοποιήσει για το νοσοκομείο Λαμίας. Τι θα κάνετε;

Νέα ερώτηση προς την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για το θέμα που έχει προκύψει με το νοσοκομείο Λαμίας, όπου τα χειρουργεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, απηύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως επισημαίνει άλλωστε, ο ίδιος είχε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου είχε κρούσει εδώ και 20 ημέρες, σχετικά με τη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταϊκούρας τότε με ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας είχε προειδοποιήσει ότι τα χειρουργεία του νοσηλευτικού Ιδρύματος της Φθιώτιδας θα έκλειναν καθώς δεν υπήρχε αναισθησιολόγος, κάτι που τελικά έγινε.

« Η ηγεσία του υπουργείου όλο αυτό το διάστημα δεν είχε απαντήσει για το θέμα και ασχολήθηκε μόλις χθες, όταν το ζήτημα ήρθε στη δημοσιότητα με Δελτίο Τύπου του Διοικητή, όπου αναφέρεται ότι το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες, δυσάρεστες καταστάσεις», επισημαίνει ο κ. Σταϊκούρας.

«Με την παρούσα Ερώτηση επανέρχομαι στο ζήτημα της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, διότι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά διογκώνονται και προστίθενται και καινούργια», αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής της ΝΔ,  και αφού παραθέτει τη σχετική ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου ερωτά: «Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας;»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο