Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν για το Μεσοπρόθεσμο Ρομπόπουλος - Αθανασιάδης


«Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή, όταν ακούσω τους ομιλητές. Mε άγγιξαν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος θα αποφασίσω στη ψηφοφορία», δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος.
«Είναι κρίσιμη στιγμή, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πτωχεύουμε, εγώ δεν την παίρνω την απόφαση, ας την πάρει ο Σαμαράς», πρόσθεσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης. «Υπάρχει πολιτική ευθύνη, και έχει περάσει η νοοτροπία ότι δεν πρέπει να είμαστε αρεστοί, αλλά χρήσιμοι και αυτό είναι το σοβαρότερο» συμπλήρωσε.

Ο κ. Ρομπόπουλος επέκρινε τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου περί τανκς στους δρόμους:

«Μας δυσκόλεψαν στην απόφαση μας τα επιχειρήματα Πάγκαλου. Προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογική πίεση στους βουλευτές. Δεν είναι σωστό αυτό» είπε.

Επικρίσεις κατά του Θ Πάγκαλου διετύπωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες για συζητήσεις βουλευτών που ζήτησαν έντονα την απομάκρυνση του αντιπρόεδρου από την κυβέρνηση και διαφορετικά απείλησαν με καταψήφιση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Αθανασιάδης επανέλαβε ότι διαφωνεί με την πώληση του 17% της ΔΕΗ, είπε πως συζήτησε αναλυτικά το θέμα με τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν αποκάλυψε αν τελικώς θα μεταβάλλει στάση στην ψηφοφορία και αν θα δώσει τελικώς θετική ψήφο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο