«Η Ένωση Κεντρώων θέλει όλες οι αρμοδιότητες για τις τηλεοπτικές άδειες να πάνε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και ο Νίκος Παππάς να πάρει πίσω το νόμο», επανέλαβε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε επίσης πως δεν υπάρχει ακόμα η ακριβής διατύπωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα του νόμου και κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τους εγωισμούς και να είναι σοβαρή, ενώ είπε ότι «πρέπει να λήξει το θέμα άμεσα», λέγοντας ότι εάν δεν γίνει αυτό τότε δείχνει πως ο πρωθυπουργός είναι στον κόσμο του.

Κατηγόρησε επίσης ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για αλλαγή στάσης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια. «Οι αμφιταλαντεύσεις θα τους κοστίσουν», σημείωσε. 

Ανέφερε ακόμη ότι το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην φαντασία των δημοσιογράφων επισημαίνοντας ότι το μόνο που έχει ψηφίσει το κόμμα του ήταν η απλή αναλογική. Σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό είπε ότι εάν οι αλλαγές αφορούν την είσοδο του Κουβέλη, παλιά πολιτικά στελέχη της εποχής Σημίτη και 40αρηδες το κυβερνητικό σχήμα θα είναι φύλλο συκής για να κρύψουν την γύμνια τους.Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διώξει όλους τους οικονομικούς υπουργούς και να βάλει στη θέση τους τεχνοκράτες.

Επέκρινε τέλος τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαγγελία του για μείωση του ΕΝΦΙΑ λέγοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα αν δεν έρθουν στη χώρα επενδύσεις και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην ονειρεύεται αυτοδυναμία.