current views are: 6

7 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:47

«Απασφάλισε» ο Φίλης: «Πυρά» κατά Τσίπρα και Ιερώνυμου για την απομάκρυνσή του (Βίντεο)

«Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Φίλης κατά την ομιλία στην τελετή παράδοσης παραλαβής, στον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

Δημοσίευση 11:47’

«Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Φίλης κατά την ομιλία στην τελετή παράδοσης παραλαβής, στον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

«Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Φίλης κατά την ομιλία στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, του υπουργείου Παιδείας, στον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

Ο κ. Φίλης μετά τον υπολογισμό του έργου του,  έδωσε τις απαντήσεις του σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για την απομάκρυνσή του από το υπουργείο, ενώ άνοιξε… πυρ, τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα, όσο και κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. 

«Υπενθυμίζω ότι όλοι βρισκόμαστε στις θέσεις αυτές με ευθύνη του πρωθυπουργού που αναλαμβάνει και τις διορθωτικές κινήσεις. Τέτοιου τύπου προβλήματα δεν μου επισημάνθηκαν, αντίθετα, πολύ καλά λόγια ακούστηκαν από τον πρωθυπουργό για το έργο του υπουργείου Παιδείας»,  τόνισε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Φίλης.

«Το άριστα 20 μετατράπηκε μέσα σε 1,5 μήνα σε μη προβιβάσιμο βαθμό», τόνισε.

«Η πρόταση για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή» χωρίς επαρκείς εξηγήσεις.

Απάντησε επίσης στο ερώτημα γιατί δεν δέχθηκε να αναλάβει τα υπουργεία που του προτάθηκαν. «Δεν με ξέρουν και δεν κατανοούν τι σημαίνει όταν, η ατομική αξιοπρέπεια συναντάται με τη συλλογική αξιοπρέπεια».

Ο κ. Φίλης, αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα των θρησκευτικών. «Παρά την άρση των παρεξηγήσεων με τον αρχιεπίσκοπο οργανώθηκε ένα σχέδιο εξόντωσης στο σταθμό ΣΚΑΙ με τη συνέντευξη του κ. Ιερώνυμου στον Αλ. Παπαχελά, του “προβληματικού” υπουργού».

Θυμίζω την όψιμη αντίδραση του κ. Ιερωνύμου στο μουσουλμανικό τέμενος, την πλήρη κάλυψη των ακροδεξιών ρασοφόρων.

Επικίνδυνη και αντιδημοκρατική ρητορική που αν επικρατήσει θα βυθίσει τη χώρα στην κρίση. “Ιταμή” αξίωση να απαιτεί και να επιτυγχάνει με τη στήριξη του μιντιακού κατεστημένου την απομάκρυνση υπουργού.

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Φίλη


σχετικα αρθρα