current views are: 11

9 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:39

Κρανιδιώτης: Η πολιτική του Τραμπ θα αναβαθμίσει τον γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο newpost.gr, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Δημοσίευση 12:39’

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο newpost.gr, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε με δήλωσή του στο newpost.gr, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς τόνισε πως «η θέση του στην πολιτική ορθότητα, τη λαθρομετανάστευση, το Ισλάμ, ως πραγματικού εχθρού της Δύσης, η σύγκληση με τη Ρωσία, είναι θέσεις, που εφόσον υλοποιηθούν – διότι αυτό μας ενδιαφέρει, είμαστε πολίτες αυτής της χώρας, τα ελληνικά συμφέροντα μας ενδιαφέρουν – αυτές οι πολιτικές θα ωφελήσουν την Ελλάδα».

«Θα αναβαθμίσουν το γεωστρατηγικό μας ρόλο, αλλά θα δημιουργήσουν «σύμπτωση» των συμφερόντων των ΗΠΑ, με την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη υποστήριξε από την αρχή την υποψηφιότητα του Τραμπ. Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο ίδιος «Είναι μία καθαρή συντριπτική νίκη απέναντι στους αριστερόστροφους μηχανισμούς χειραγώγησης και την πολιτική ορθότητα, οι οποίοι με τον πιο χυδαίο τρόπο, προσπάθησαν να περάσουν την εκλογή».

«Γνώριζαν από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, την υπεροχή του Τραμπ και γιαυτό είχαν επιδοθεί σε αυτό το όργιο συκοφαντιών και επιθέσεων, για να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τον κόσμο. Απέτυχαν… ήταν μία ήττα και των δημοσκοπήσεων και των ΜΜΕ. Ο λαός, οι ψηφοφόροι, νίκησαν τα συστήματα χειραγώγησης», τόνισε.

Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Τραμπ

Ο κ Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α. απέστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα:

Αξιότιμε κ. Donald Trump,

Πρόεδρε των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,

Κύριε Πρόεδρε, εκ μέρους τους κόμματός μας δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την μεγάλη σας νίκη απέναντι στην πολιτική ορθότητα, τη μισαλλοδοξία, τη χειραγώγηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και τη συκοφαντία.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία επιτυχημένη Προεδρική θητεία, κατά την διάρκεια της οποίας θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δύο μας μεγάλων και ιστορικών Εθνών.

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ,

Φαήλος Κρανιδιώτης,

Πρόεδρος


σχετικα αρθρα