Κάνοντας λόγο  για «Πράξη πολιτικής χυδαιότητας» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος τοποθετείται για την αφίσα της ΑΔΕΔΥ που "στοχοποιεί" τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την ενέργεια της ΑΔΕΔΥ ο κ.Τζανακόπουλος επισημαίνει ότι «Κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα» και προσθέτει «αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας.

 «Η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση», συνεχίζει, «επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε –και ορθώς– από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο».

Κλείνοντας, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει «η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες».