current views are: 2

15 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση17:04

Ένωση Κεντρώων: Καταλαβαίνουμε γιατί δεν ήθελαν τον Β. Λεβέντη στις συναντήσεις

Aνακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα. 

Δημοσίευση 17:04’

Aνακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα. 

Αν αυτό που ήθελε ο κ. Τσίπρας ήταν μια δήλωση συμπάθειας από τον Μ. Ομπάμα αυτό το έλαβε. Όμως ξέρει καλά ο πρωθυπουργός, ότι το χρέος έχει περιέλθει στα κράτη της Ευρώπης και για την παραμικρή του ελάφρυνση, χρειάζεται απόφαση του κοινοβουλίου κάθε κράτους”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων. 

Επομένως, σημειώνεται, “η επίσκεψη Ομπάμα μόνο σαν θεατρική παράσταση μπορεί έχει αξία για να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο ο κ. Τσίπρας.  Όμως, ο Μ. Ομπάμα φεύγει και μένει η ανεργία, το άγχος των συνταξιούχων και οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό. Για να αλλάξει αυτό το κλίμα δεν αρκούν θεατρικές παραστάσεις. Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση συνεργασίας. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, δεν ήθελαν να είναι παρών στις συναντήσεις με τον αμερικανό πρόεδρο ο Β. Λεβέντης“.  


σχετικα αρθρα