«Λίγο αργά» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη «απρεπή» τη δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το χρέος, σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως «η στροφή αυτή της ΝΔ από εχθές που κατάλαβε επιτέλους ότι αποτελεί εθνική θέση το θέμα της διαγραφής του χρέους, θα βοηθήσει πράγματι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης».

 «Λυπούμαι όταν βλέπω την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και ξένοι ηγέτες του επιπέδου των Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έρχονται εδώ να βοηθήσουν την πατρίδα μας και όχι την κυβέρνηση και με λόγο σαν αυτόν τον οποίο εκφώνησε χθες στο Ίδρυμα Νιάρχος, την ίδια ώρα να υπάρχουν συνεντεύξεις σε ομογενειακά μέσα και να ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

Εδώ χρειάζεται ενότητα και εθνική θέση. Έστω και αργά, κάποια στελέχη της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη, φαίνονται να έρχονται κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης, να μιλούν επιτέλους για το θέμα της διαγραφής του χρέους» κατέληξε ο κ. Καμμένος.