Λεκτική διαμάχη με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερη αξιολόγησης είχαν σήμερα στο "Ακραίως" ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης

Ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σημείωσε στην εκπομπή "Ακραίως" πως η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016. 

Το 2017 θα μπούμε σε βιώσιμο και αναπτυξιακό δρόμο και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους

Επιπλέον ο κ. Ζαχαριάδης επεσήμανε πως η ανεργία στην Ελλάδα αποκλιμακώνεται και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για τα σημερινά της επίπεδα προκαλώντας την αντίδραση του Μακάριου Λαζαρίδη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης επιτέθηκε στον κ. Ζαχαριάδης λέγοντας χαρακτηριστικά:

Καταλαβαίνω το άγχος που έχετε, βλέπετε ότι καταρρεέτε. Αυτό που πάτε να παρουσιάσετε δεν στέκει, την ίδια στιγμή τα εισοδήματα εξανεμίζονται.

"Εσείς πήγατε την ανεργία στο 27%. H ΝΔ έφτασε την ανεργία σε αυτά τα επίπεδα" απάντησε από την δική του πλευρά ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Μακάριο Λαζαρίδη, χαρακτηρίζοντας τον ''λαϊκιστή και απαράδεκτο''.

"Η πρώτη αξιολόγηση καθυστέρησε ένα χρόνο. Αν καθυστερήσει και η δεύτερη, τότε η χώρα ή θα πάει σε νέο μνημόνιο ή θα πτωχεύσει" συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.