current views are: 8

21 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:31

Τα συγχαρητήρια Καραμανλή στην παράταξη της ΝΔ για τις εκλογές του ΤΕΕ

Τα συγχαρητήρια του για τη νίκη στις εκλογές του ΤΕΕ, εξέφρασε μέσω δήλωσής του ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 12:31’

Τα συγχαρητήρια του για τη νίκη στις εκλογές του ΤΕΕ, εξέφρασε μέσω δήλωσής του ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

Τα συγχαρητήρια του για τη νίκη στις εκλογές του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας), εξέφρασε μέσω δήλωσής του ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε συγκεκριμένα:

«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη της ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ. Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια και στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό. Τώρα, είναι στο χέρι τους να δικαιώσουν ξανά την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους -και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν.

Η νίκη αυτή ανήκει βέβαια στους ίδιους που δούλεψαν και αγωνίστηκαν για να την επιτύχουν. Όμως, το γεγονός ότι η ΔΚΜ όχι μόνο επικράτησε καθαρά, αλλά και αύξησε το ποσοστό της παρά τη συμμετοχή και νέων παρατάξεων στις εκλογές, δείχνει τη δυναμική που αναπτύσσεται στο χώρο των μηχανικών, όπως και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή επίδοση της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, στέλνουν και ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα προς όλους. Οι ενεργοί πολίτες, οι άνθρωποι της δημιουργίας, οι εκπρόσωποι της μεσαίας τάξης που αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να εξοντώσει, όλοι όσοι τα τελευταία χρόνια είδαν τις ζωές τους να υποβαθμίζονται κι άλλο, είναι αποφασισμένοι να μην συμβιβαστούν αλλά να συνεχίσουν  να προσπαθούν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση». 


σχετικα αρθρα