«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι» σχολιάζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο North 98 περί καλέσματος στο ΠΑΣΟΚ για κοινή συμπόρευση.

Ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό» και κατέληξε «Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!!»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Ναυτιλίας, μεταξύ των δηλώσεων του εκτίμησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη  μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. « Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερομού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος. Στην ερώτηση αν αυτό προκύψει και μέσα από Υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ,στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι αλλά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι» σχολίασε ο κ. Κουρουμπλής.