Το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο, θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία​ του θα γίνει στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό ενώ η ταφή του θα γίνει αύριο Τετάρτη στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας.

Μάλιστα, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με ημερομηνία 21/11/2016, η κηδεία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου θα τελεσθεί δημόσια δαπάνη. 

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κατά την κηδεία του θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους, θα τηρηθεί τριήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των Δημοσίων Καταστημάτων έως και την ώρα της κηδείας του. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κωστής Στεφανόπουλος απεβίωσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.