Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς - Τι δηλώνει στο Newpost

Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς - Τι δηλώνει στο Newpost

Την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και ΚΕ του κόμματος, Γιώργου Καρρά ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης.

 Η εξέλιξη αυτή ξάφνιασε τους περισσότερους καθώς δεν είχαν εμφανιστεί σημάδια προστριβών μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή πως του ζητούσε να διώξει στελέχη που θεωρούσε ότι τον υπονόμευαν και πρόσθεσε: « όταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δέντρο».

Από την πλευρά του ο βουλευτής πάντως μιλώντας στο newpost.gr δήλωσε:

Ευχαριστώ τον Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ βουλευτής. Η ανεξαρτητοποίηση μου δεν έχει σκοπό τη συνεργασία με άλλα κόμματα ή πολιτικές δυνάμεις αλλά να εργαστώ ως ανεξάρτητος για να βοηθήσω τη χώρα όσο περισσότερο μπορώ.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πάντως ο βουλευτής ήταν ενοχλημένος εδώ και πολύ καιρό για τη συνεργασία στο εσωτερικό της ΕΚ αλλά και για το ότι ουδέποτε ενισχύθηκε η προσπάθειά του να αναδειχθεί το κόμμα στην κοινωνία.

Ένωση Κεντρώων: Παράδωσε την έδρα

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του κ. Καρρά, η Ένωση Κεντρώων καλεί τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα του, γιατί όπως λέει «ανήκει στο κόμμα και κατακτήθηκε με λίστα».

«O κ. Καρράς μας είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από την Ένωση Κεντρώων. Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής» σημειώνει η Ε.Κ. και συνεχίζει:

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα.

«Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα ποιος δάχτυλος υπάρχει» καταλήγει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο