Προεκλογική συγκέντρωση θύμιζε η υποδοχή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Άρτα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ηπειρο.‎ 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεια της πόλης, μπροστά στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ από εκατοντάδες πολίτες και στο χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στην αλλαγή του προγράμματος του καθώς αυτό το διήμερο, όπως είπε επρόκειτο να περιοδεύσει στη Θράκη, αλλά ο πρωθυπουργός επέλεξε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του και για αυτο ο ίδιος επέλεξε να επισκεφθεί την Ήπειρο, ώστε να μην μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση σε μια κρίσιμη περιοχή, όπως επεδίωξε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ,  μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμενος εξαπάτησαν τους πολίτες. Θέλω να θυμηθείτε πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν δύο χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που ήμασταν τότε», ανεφερε. 

Όπως πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «σήμερα στη χώρα ‎χρειάζεται ελπίδα και αυτή τη νέα ελπίδα που χρειάζεται η Ελλάδα θα τη δώσει η ΝΔ και θα το κάνουμε λέγοντας την αλήθεια. Επειδή μιλάμε το λόγο της υπευθυνότητας η κοινωνία μας επιβραβευει», τονισε.

‎Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και εκτός ΝΔ. «Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει, οι πολίτες θέλουν μια κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία, να μπορεί να διαχειριστεί τα εθνικά θέματα», επεσήμανε.