current views are: 4

27 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:54

Αντιπαραθέσεις στο «Aκραίως» με φόντο τις εκλογές – Καρακώστα: Δεν θα γίνουν πριν από το 2019 γιατί θα πετύχουμε

Τρεις γυναίκες πολιτικοί ήρθαν σε αντιπαράθεση στο στούντιο της εκπομπής «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με φόντο τις εκλογές. 

Δημοσίευση 09:54’

Τρεις γυναίκες πολιτικοί ήρθαν σε αντιπαράθεση στο στούντιο της εκπομπής «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με φόντο τις εκλογές. 

Τρεις γυναίκες πολιτικοί ήρθαν σε αντιπαράθεση στο στούντιο της εκπομπής «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με φόντο τις εκλογές. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, και η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου συζήτησαν μεταξύ άλλων για το αν η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές.

Θα τα ψηφισουν όλα για να καθισουν στις καρεκλες τους. Το λεω ευθεως! Πρεπει ο πρωθυπουργος να οδηγησει τη χωρα στις εκλογές. Δεν εχει άλλη επιλογή” σημείωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ και τόνισε ότι “αν δεν πρυτανεύσει η λογική, πρέπει να πάμε σε εκλογές“.

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και δεν θα χρειαστεί η χώρα να πάει σε εκλογές.

Μάλιστα χαρακτηριστικά σημείωσε:

Δεν θα γίνουν εκλογές πριν από το 2019 γιατί θα τα καταφέρουμε

Επίσης απάντησε στην κ. Καρακώστα που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει εύκολα τις καρέκλες της εξουσίας ότι “δεν αξίζει να κατηγορούν με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν έχουν αγωνιστεί τόσα χρόνια για να γίνουν βουλευτές. “Πρέπει να διορθώσουμε όλα τα κακώς έχοντα“, είπε. 

“Τις διαδικασίες της δημοκρατίας τις έχουμε πολύ ψηλά. Και όταν χρειάστηκε απευθυνθήκαμε στο λαό σε πολύ δύσκολες στιγμές” συμπλήρωσε η κ. Καρακώστα.

Την ίδια στιγμή η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου σημείωσε: “O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαπραγματευτεί. Τα έχει δώσει όλα. Έχει υποχωρησει κατά κρατος σε όλα τα μέτωπα. Χρειαζεται άλλος πολιτικός συσχετισμός. Χρειαζονται εκλογές” και συμπλήρωσε: “Ο Τσίπρας τον Αύγουστο του 2015 έχασε μια μεγάλη ευκαίρια“. 

“H αδιαλλαξία των δανειστων εμφανιζεται πάλι και πάλι. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Είναι αδύνατο να κοπούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις. Αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα με τους φόρους δεν βγαίνει. Εμείς θα λέγαμε ένα μεγάλο όχι σε αυτές τις απαιτήσεις των δανειστών” κατέληξε η κ. Χριστοφιλοπούλου. 

 

 

 

 

 

 

 


σχετικα αρθρα