«Υπάρχει κάτι καλύτερο από την επανάσταση. Η επανάσταση μαζί με μια κρατική θέση», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.«Οι δύο τελευταίοι διορισμοί, στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο νεοσύστατο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο», συμπληρώνει, 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά για «αληθινούς comandante του… βολέματος» και επισημαίνει: «Θα μου πεις “μα υπάρχουν θέσεις για όλους τους επαναστάτες”; Κι αν δεν υπάρχουν, εφευρίσκονται». Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, οι δύο  που έχουν επιλεγεί (η Κατερίνα Νοτοπούλου για το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Μηλιός για το Φεστιβάλ Αθηνών) «είναι άσχετοι με το αντικείμενο που με χαρά και χωρίς σεμνότητα ανέλαβαν».

«Ο ένας ήταν στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θα “διδάσκει” πολιτισμό, αν και πολύ φοβούμαι ότι τον μόνο πολιτισμό που έχει μελετήσει είναι… η πολιτιστική επανάσταση του Μάο (μπρρρ). Η άλλη διορισθείσα ήταν στην κίνηση “δεν πληρώνω”. Τελεία. Και τώρα θα πληρώνεται (σε ευρώ βέβαια), για να μας πείθει ότι πρέπει να πληρώνουμε και για γραφείο Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη», τονίζει ο Στ. Θεοδωράκης. «Τέτοιος κυνισμός και τέτοιο μικροαστικό βόλεμα από “ακτιβιστές” και μαρξιστές επαναστάτες μόνο αυτή η “πρώτη φορά Αριστερά” θα μπορούσε να επινοήσει», προσθέτει.