current views are: 6

3 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:39

Πολιτική ακαδημία της ΝΔ στη Κρήτη – Η ΝΔ επενδύει στα στελέχη της (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες τις εργασίες της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από τις  (2-4 /12).

Δημοσίευση 15:39’

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες τις εργασίες της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από τις  (2-4 /12).

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες τις εργασίες της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο από τις  (2-4 /12), ενώ ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη τα μαθήματα της Πολιτικής Ακαδημίας στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο..

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των στελεχών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία, ενώ σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Το παρών  στις εργασίες έδωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης  δηλώνοντας ότι «Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς η επιμόρφωση των στελεχών μας. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού-στελεχιακού δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας».

Από τη μεριά του ο, αν. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Ευάγγελος Καρκανάκης καλωσόρισε  στην Κρήτη την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ, σημειώνοντας ότι, η ΝΔ επιδιώκει να διαμορφώσει πολιτικά στελέχη τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό λόγο του κόμματος. 

 


σχετικα αρθρα