current views are: 10

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:34

Καμμένος: Ο Βαρουφάκης απεδείχθη ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν

«Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

Δημοσίευση 09:34’

«Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

«Ο Βαρουφάκης απεδείχθη στο τέλος, και εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, ότι ήταν με τη μεριά του Σόιμπλε και του Τόμσεν» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

«Όταν μας είπε ότι θα αποδεχτεί το σχέδιο Σόιμπλε και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τον απομακρύνει και με παρέμβαση των ΗΠΑ, του Προέδρου Ομπάμα και του Προέδρου Ολάντ κατατέθηκε η δική μας πρόταση και μπήκαμε σε αυτόν τον συμβιβασμό, που πήραμε την έγκριση του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο ήταν καθοριστικό το ποιοι ήταν με ποια πλευρά» σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

Υπήρξε παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό και του Προέδρου Ολάντ εν συνεχεία και έτσι προχώρησε η ανατροπή του σχεδίου Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης δεν μπορώ να πω ότι το έκανε αυτό γιατί ήταν μέλος μίας συμμορίας

«Ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε ήταν μία ομάδα από την αρχή και παραμένουν ομάδα. Βρήκαν Έλληνες συνεργούς, πρώτα τον Γιώργο Παπανδρέου με τη συγκεκριμένη πολιτική την οποία άσκησε και την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε. Και βεβαίως οι μεγάλοι κερδοσκόποι οι οποίοι κέρδισαν. Το βράδυ στις Κάννες, ο Σόρος κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια, από τη σχέση ευρώ με δολάριο. Αυτοί οι κερδοσκόποι που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας είναι αυτοί που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σαν πυροκροτητές τα κράτη για να βγάζουν χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.


σχετικα αρθρα