current views are: 8

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση17:42

Σε φυλάκιο στον Έβρο θα διανυκτερεύσει ο Καμμένος

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Δημοσίευση 17:42’

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος παρευρέθηκε στα εγκαίνια στρατιωτικών κατοικιών στο Διδυμότειχο ενώ επισκέφθηκε το φυλάκιο 126 της 50Μ/Κ Ταξιαρχίας, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής, ταξίαρχος Άγγελος Ιλαρίδης.

Σε δηλώσεις του από το σημείο ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε: «Με τον αρχηγό του ΓΕΣ είμαστε εδώ για να ευχηθούμε στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς. τους στρατεύσιμους και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, καλές γιορτές. Να τους ευχαριστήσουμε για την πράγματι εξαιρετική δουλειά που κάνουν, για το υψηλό ηθικό, για τον επαγγελματισμό τους. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους κατοίκους του Έβρου, γιατί έχουν αγκαλιάσει τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Επιπρόσθετα ο υπουργός σημείωσε: «Η αγάπη που δείχνουν προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, και η φροντίδα, ιδιαίτερα προς τους στρατεύσιμους, είναι πολύ συγκινητική. Και αυτό είναι και η δύναμη ενός έθνους. Είναι η αγάπη που υπάρχει μεταξύ της κοινωνίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες και εύχομαι σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων καλά Χριστούγεννα, και καινούργια χρονιά, που θα είναι πολύ πιο καλή για όλους μας, για την πατρίδα μας».

 Μετά το Σουφλί, ο υπουργός μετέβη στο φυλάκιο των Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Την Παρασκευή ο κ. Καμμένος πρόκειται να μεταβεί στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη όπου θα παραδώσει ξίφη σε στελέχη του στρατού. 


σχετικα αρθρα