current views are: 7

9 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:34

Κουρουμπλής για απεργία ΠΝΟ: Είμαι κατά της επιστράτευσης

Κατά της επιστράτευσης τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ

Δημοσίευση 09:34’

Κατά της επιστράτευσης τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ

Κατά της επιστράτευσης τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1,  αλλά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας. Επίσης ανέφερε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε νησιά που δεν έχουν καν αεροπορική σύνδεση στην τύχη τους».

Σε ότι αφορά τα αιτήματα των ναυτικών είπε οτι “από την πρώτη στιγμή έχω διαβεβαιώσει τους ναυτικούς ότι δεν θα αυξηθεί η φορολογία τους” και υπενθύμισε την χθεσινή τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου, ο οποίος από το βήμα της Βουλής είπε ότι «και ο προϋπολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018 θα κλείσουν χωρίς καμία φορολογική αύξηση των ναυτικών».

«Χθες το μεσημέρι υπήρξε το επιχείρημα ήταν ότι δεν είχε κάνει δήλωση ο Τσακαλώτος, την έκανε ο Τσακαλώτος. Τώρα ζητούν γραπτώς», τις διαβεβαιώσεις, είπε ο Υπουργός και συμπλήρωσε πως τίθενται νεα αιτήματα που υπάρχουν εδώ και 10 χρόνια. Σε ο,τι αφορά τη γραπτή διαβεβαίωση που ζητούν οι συνδικαλιστές, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την αποστείλει. 


σχετικα αρθρα