current views are: 5

17 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση17:30

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε – Μόνη λύση οι εκλογές

Ομιλία στην Κομοτηνή πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Θράκη

Δημοσίευση 17:30’

Ομιλία στην Κομοτηνή πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Θράκη

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κομοτηνή. «Καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά, όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Η κυβέρνηση έταξε τα πάντα στους πάντες, με κίνδυνο να τα τινάξει όλα στον αέρα», υπογράμμισε.

«Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει στην πατρίδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Βιάζονται να πάνε στην αντιπολίτευση, να μην ανησυχούν, σύντομα θα τους κάνουμε το χατίρι» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Ο κ.Τσίπρας έχει γράψει και τον πρόλογο του τετάρτου μνημονίου, είπε, υποχρεώνοντας τη χώρα με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα για μεγάλο διάστημα. 

«Έχουμε κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων. Κρατούνται στην εξουσία με τερτίπια και ψέμματα. Δεν κατηγορεί την προηγούμενη, αλλά την επόμενη κυβέρνηση.Βιάζονται να πάνε στην αντιπολίτευση, να μην ανησυχούν, σύντομα θα τους κάνουμε το χατίρι», είπε ο κ.Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε στην προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, όταν «καλούσε τους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ γιατί θα έφερνε τη σεισάχθεια. «

Ο κ.Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες. Ακόμη και σήμερα, αντί να κουνάει το δάχτυλο, ας ζητήσει συγγνώμη». «Τα φιλαράκια του Τσάβες και του Μαδούρο δεν θα κάνουν μαθήματα πατριωτισμού στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είμαστε με την Ελλάδα και με τους Έλληνες που στενάζουν απ΄τη δικιά σας πολιτική κ.Τσίπρα, που τους φορτώσατε 86 δισ. εξαιτίας της δικιάς σας αποτυχίας πέρσι». 

Τα οικονομικά μέτρα της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά στα φορολογικά μέτρα που σχεδιάζει η ΝΔ. Όπως είπε θα μειωθεί από το 29% στο 20% ο φόρος των επιχειρήσεων, θα μειωθεί σε διάστημα 2 ετών ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%, ενώ δεσμεύθηκε και για επαναφορά των αγροτικών προϊόντων στο συντελεστή 13% ΦΠΑ.

  • Πλεονάσματα της τάξης του 3,5% ΄δεν μπορεί να πετύχει η χώρα για μια δεκαετία, αλλά σ’ αυτό έχει δεσμευθεί ο κ.Τσίπρας. Εμείς λέμε ότι με το που θα κερδίσουμε τις εκλογές θα εφαρμόσουμε εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας. Θα μπορέσουμε να πείσουμε τους πιστωτές μας ότι μπορούν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους. θα δουν ότι έχουν απέναντί τους αποφασισμένη κυβέρνηση.
  • Επιδιώκουμε δίχτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους. Θα συγκρίνουν οι πολίτες τη δική μας αξιοπιστία με το δικό τους τυχοδιωκτισμό. Η Ελλάδα θα πάει ξανά μπροστά με κυβέρνηση της ΝΔ. 


σχετικα αρθρα