ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Δεν είσαι μόνος": Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ σε ιδρύματα στέγασης παιδιών

Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2016, 12:04 / Ανανεώθηκε 20 Δεκεμβρίου 2016, 12:11
"Δεν είσαι μόνος": Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ σε ιδρύματα στέγασης παιδιών
Facebook Twitter Whatsapp

Ενόψει των Χριστουγέννων, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει τη δράση κοινωνικής προσφοράς «Δεν είσαι μόνος». 

Ενόψει των Χριστουγέννων, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει τη δράση κοινωνικής προσφοράς «Δεν είσαι μόνος». Στόχος είναι να δοθούν δώρα σε ορφανοτροφεία όλης της χώρας καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση "κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά και το παιχνίδι, ιδιαίτερα δε εκείνα που το έχουν περισσότερο ανάγκη".

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

Με την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο τις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής και συνεχώς αυξανόμενη, ξεκινάμε μια σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ». 

Στόχος μας να απαλύνουμε, έστω και στο ελάχιστο τον πόνο και τη δυστυχία αυτής της εποχής και να κάνουμε τους ανθρώπους, που βίωσαν πιο σκληρά και άδικα από όλους την κρίση, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι.

Πρώτη μας δράση, η προσφορά δώρων σε ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Συλλέγουμε δώρα και παράλληλα πραγματοποιούμε μια σειρά επισκέψεων σε δομές ιδρυμάτων στέγασης και προστασίας παιδιών, τόσο στην Αττική, όσο και στην Περιφέρεια.  

Η ΟΝΝΕΔ εκφράζει την πεποίθηση ότι παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά και το παιχνίδι, ιδιαίτερα δε εκείνα που το έχουν περισσότερο ανάγκη.