ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» Καμίνη - Τόσκα: «Να παραιτηθεί ο υπουργός» - «Είναι συκοφάντης ο δήμαρχος» (Βίντεο)

Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου 2016, 12:56 / Ανανεώθηκε 22 Δεκεμβρίου 2016, 12:03
«Πόλεμος» Καμίνη - Τόσκα: «Να παραιτηθεί ο υπουργός» - «Είναι συκοφάντης ο δήμαρχος» (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Τόσκα και στον Γιώργο Καμίνη, μετά την έξαρση των φαινομένων βίας στην Αθήνα -με τελευταίο χρονικά το κάψιμο τριών τρόλεϊ από αντιεξουσιαστές στην οδό Πατησίων, στο Πολυτεχνείο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Τόσκα και στον Γιώργο Καμίνη, μετά την έξαρση των φαινομένων βίας στην Αθήνα -με τελευταίο χρονικά το κάψιμο τριών τρόλεϊ από αντιεξουσιαστές στην οδό Πατησίων, στο Πολυτεχνείο. Ο δήμαρχος Αθηναίων, ζήτησε για άλλη μία φορά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την παραίτηση του υπουργού, ενώ ο Νίκος Τόσκας κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη ότι τον συκοφαντεί.

«Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί γιατί όσα συμβαίνουν δεν αφορά την επιχειρησιακή ικανότητα της αστυνομίας αλλά την πολιτική βούληση. Πόσα τρόλεϊ, κάδοι και περίπτερα πρέπει να καούν στην Πατησίων προκειμένου κάποιος υπουργός να σκεφτεί ότι πρέπει να παραιτηθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Καμίνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί το πρόβλημα και με τα ναρκωτικά και με τα κρούσματα της τυφλής πολιτικής βίας. «Κατα την δική μου εκτίμηση επειδή η αστυνομία παραμένει η ίδια, αυτό οφείλεται σε πολιτικούς λόγους» επανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Τόσκα, μέσα από την ίδια εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Αναρωτιέμαι πέρα από το αν είναι θεσμικά σωστό, τόσα χρόνια που καιγόταν η Αθήνα γιατί δεν είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο; Γιατί δεν φρόντισε να γίνει κτήριο για τους ναρκομανείς που είχε υποσχεθεί από το Σεπτέμβριο;» ξεκίνησε την απάντησή του ο κ. Τόσκας.

Χαρακτήρισε, επίσης, «κολπάκια» την άποψη του δημάρχου Αθηναίων για «καλή αστυνομία και κακό υπουργό». «Η αστυνομία ενεργεί κάτω από τις οδηγίες του υπουργού και συγκεκριμένα έγω είμαι κοντά στα επιχειρησιακά βήματα και αυτό έχει φανεί» συμπλήρωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία. Κατηγόρησε, επίσης, τον δήμαρχο Αθηναίων για «περισσή εμπάθεια» λέγοντας ότι «έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία συκοφάντησης. Εγώ δεν θα μπω στο παιχνίδι, θα τον αφήσω μόνο του».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέληξε ότι ο κ. Καμίνης ίσως έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες, δεν με ενδιαφέρουν. Από συνήγορος του πολίτη έχει γίνει συνήγορος άλλων αντιλήψεων, δεν τον αναγνωρίζω».