current views are: 1

9 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση17:40

Συνελήφθησαν οι ποινικοί που πυροβόλησαν αστυνομικούς- Ποια η σχέση τους με Μαζιώτη και Παλαιοκώστα

Παλιοί γνώριμοι των αρχών και με ιδιαίτερα βαρύ εγκληματικό παρελθόν είναι οι δυο ποινικοί που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση 17:40’

Παλιοί γνώριμοι των αρχών και με ιδιαίτερα βαρύ εγκληματικό παρελθόν είναι οι δυο ποινικοί που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Παλιοί γνώριμοι των αρχών και με ιδιαίτερα βαρύ εγκληματικό παρελθόν είναι οι δυο ποινικοί που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για δυο άτομα, ηλικίας 55 και 37 ετών που είχαν πραγματοποιήσει 20 τουλάχιστον ληστείες σε επιχειρήσεις, ενώ δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με υποπολυβόλο Scorpion  στις 9 Δεκεμβρίου του 2016. Μάλιστα ο ένας εξ’αυτών φέρεται να υπήρξε συνεργάτης του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα και να είχε επαφές με την Πόλα Ρούπα.

Ο 55χρονος είχε κατηγορηθεί το 1983 για δολοφονία αστυνομικού και το 2004 για τη δολοφονία ενός Αλβανού στη λεωφόρο Ποσειδώνος  καθώς και για ληστείες το 1995 με συνεργούς τού Βασίλη Παλαιοκώστα.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε τουλάχιστον ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα. 0 37χρονος που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την ίδια ημέρα με την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, φέρεται να είναι κοινός γνώριμος και συνδετικός κρίκος του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Νίκου Μαζιώτη. Ο 37χρονος ήταν στην ομάδα Παλαιοκώστα στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά που έγινε το 2008, όπως και ο Γιώργος Πετρακάκος, που ήταν και στην ομάδα Μαζιώτη.

0 37χρονος μετά την σύλληψη Πετρακάκου, είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την απαγωγή Μυλωνά και έπαψε να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ως όφειλε. Οι δυο συλληφθέντες είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών και στις 12 Μαρτίου του 2016 μετά απο ληστεία στο Μαρούσι.


σχετικα αρθρα