ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρεμιέρα για τη νέα πολιτική κίνηση των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη (φωτό)

Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2017, 17:26 / Ανανεώθηκε 15 Ιανουαρίου 2017, 17:32
Πρεμιέρα για τη νέα πολιτική κίνηση των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Το χαρακτήρα και τους στόχους της νέας πρωτοβουλίας τους περιέγραψαν ο Γιάννης Ραγκούσης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης, στην πρώτη κοινή εκδήλωση που οργάνωσαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το χαρακτήρα και τους στόχους της νέας πρωτοβουλίας τους περιέγραψαν ο Γιάννης Ραγκούσης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης, στην πρώτη κοινή εκδήλωση που οργάνωσαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ.

«Νέα παράταξη νομοτελειακά θα υπάρξει και θα δημιουργηθεί, αλλά θα υπάρξει και θα δημιουργηθεί ως ιστορική αναγκαιότητα και όχι απλώς ως πολιτική επιθυμία κάποιων» ανέφερε στην ομιλία του ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επισήμανε ότι η πρωτοβουλία τους θέλει να αλλάξει τον προοδευτικό χώρο και όχι να γίνει μία συνιστώσα του.

Από την πλευρά της, η Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε τη θέση ότι υπάρχουν πολιτικές λύσεις, «όμως αυτές δεν μπορούμε να τις ανασύρουμε από τα πολιτικά ντουλάπια της ιστορίας, ούτε από τις ιδεολογίες του προηγούμενου αιώνα» και χαρακτήρισε τον κομματικό διάλογο παρακολουθούμε έναν δημόσιο διάλογο από το παρελθόν. «Σύγκρουση στη σύγκρουση, πόλεμος στον πόλεμο χωρίς ουσία» σημείωσε.