«Σκορποχώρι» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την απελευθέρωση των ταξί. «Ο ένας γκρεμίζει όσα έχτιζε ο άλλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Ραγκούσης που ακυρώνει ετσιθελικά και χωρίς καμία συνεννόηση με κανένα όσα συμφώνησε και προωθούσε, ως προς την απελευθέρωση των «ταξί», ο προκάτοχός του κ. Δ. Ρέππας», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

Θύμισε ότι ο Δ. Ρέππας, ύστερα από διαβούλευση με τον ενδιαφερόμενο κλάδο, είχε στείλει προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο ρυθμίζονταν οι όροι απελευθέρωσης των ταξί και πρόσθεσε ότι ο σημερινός αρμόδιος υπουργός Γ. Ραγκούσης αρνείται την υπογραφή του και ανατρέπει την πολιτική που εφάρμοζε ο προηγούμενος υπουργός.

Κατέληξε ρωτώντας: «Ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος -υποτίθεται- είχε και την ευθύνη συντονισμού του κυβερνητικού έργου, δεν ήξερε τι κάνει ο Ρέππας; Υπάρχει κυβερνητική πολιτική ή κάθε Υπουργός πειραματίζεται κατά το δοκούν και κατά περίσταση, εμπαίζοντας τους πάντες; Υπάρχει κυβερνητική συνέχεια και συνέπεια; Και επειδή, τελικά, γίνεται πολύ λόγος για συναίνεση. Με ποιον η κυβέρνηση ζητά να συναινέσουμε; Με τον κ. Ρέππα ή τον κ. Ραγκούση;».