current views are: 12

16 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση16:09

Μαντάς: Είχαμε αυταπάτες – Προσπαθούμε να στήσουμε τη χώρα στα πόδια της

«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς. 

Δημοσίευση 16:09’

«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς. 

«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς

Όπως είπε ο κ. Μαντάς στη Βουλή, η κυβέρνηση επιθυμεί «δημοσιονομικά ουδέτερο αποτέλεσμα που δεν θα φέρει νέα λιτότητα». Αφήνοντας αιχμές κατά του ΔΝΤ, ο κ. Μαντάς έκανε λόγο για «ακραίους», χωρίς πάντως να κατονομάσει το Ταμείο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για αίσια κατάληξη της διαπραγμάτευσης, καλώντας παράλληλα την αντιπολίτευση σε κοινό μέτωπο. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε δε την ιστορική φράση Τσίπρα «ναι είχαμε αυταπάτες». «Είχαμε αυταπάτες… Δεν διστάζουμε να το παραδεχτούμε. Κάναμε και λάθη, είχαμε και παραλείψεις, αλλά έχουμε κατεύθυνση να βγάλουμε χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «προσπαθούμε με νύχια και με δόντια, και η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία το αντιλαμβάνεται, να στήσουμε τη χώρα στα πόδια της με την κοινωνία όρθια». «Να απομονώσουμε όσο γίνεται τις ακραίες φωνές εντός και εκτός που θέλουν να μας αποδομήσουν, να αποδομήσουν την ελπίδα και να μας βάλουν στο ίδιο κάδρο με τους προηγούμενους – όχι δεν μπαίνουμε» είπε. Κατόπιν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε αν είναι υπεύθυνη η στάση της ΝΔ να ζητά εκλογές. 


σχετικα αρθρα