ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν απάντησε, ποιους είδε και γιατί πήγε στη Rothschild

Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου 2017, 13:41 / Ανανεώθηκε 17 Φεβρουαρίου 2017, 14:56
Facebook Twitter Whatsapp

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που είχε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που είχε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξερχόμενος της Βουλής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «για άλλη μια φορά είπε χυδαία ψέματα και τον προστάτεψε δυστυχώς για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο οποίος δεν επέτρεψε ούτε στον κ. Μητσοτάκη, ούτε σε εμένα, να απαντήσει επί προσωπικού για όλα τα ψέματα που είπε».

«Οφείλω να θέσω ένα ερώτημα που θα έθετα στον κ. Τσίπρα εάν δεν το έβαζε στα πόδια: Ένας πρωθυπουργός που λέει στη Βουλή ότι “όλοι ξέρουμε ότι τα prior actions (δηλαδή οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά”, πώς οι Έλληνες πιστεύουν ότι είναι σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Ρότσιλντ στα Αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους που ακόμη σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει;» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Γιατί σήμερα ούτε απάντησε ποιους είδε στους Rothschild, ούτε γιατί πήγε στους Rothschild».