Με καυστικό τρόπο απάντησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας μέσω Facebook σε κείμενό του με τίτλο «ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ…», ο κ. Καμμένος ανέφερε πως αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με τους «βρώμικους» οι ΑΝΕΛ αποχωρούν ευχαρίστως από την κυβέρνηση: «να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ».

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Φίλης, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής, είπε πως «ο συγγενέστερος σύμμαχος μας, έστω και αν βρωμάει, είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε προγραμματικό άνοιγμα», επικρίνοντας παράλληλα την κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, αλλά και το προωθούμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα, ύψους 2 δισ. ευρώ, από τον υπουργό Άμυνας.