current views are: 4

22 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση10:23

Αναγνωστοπούλου στο Newpost: Μικροπολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την ερώτηση Φίλη για τα εξοπλιστικά

Τη δική της απάντηση δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Φίλη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τα εξοπλιστικά προγράμματα, η οποία τελικά… δεν κατατέθηκε.

Δημοσίευση 10:23’

Τη δική της απάντηση δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Φίλη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τα εξοπλιστικά προγράμματα, η οποία τελικά… δεν κατατέθηκε.

Τη δική της απάντηση δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Φίλη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τα εξοπλιστικά προγράμματα, η οποία τελικά… δεν κατατέθηκε. Η κυρία Αναγνωστοπούλου κάνει λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και υπογραμμίζει ότι δεν έχει υπογράψει καμία ερώτηση για εξοπλιστικά, που να έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Ειδικότερα, η κυρία Αναγνωστοπούλου, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη λίστα των βουλευτών που υπογράφουν την εν λόγω ερώτηση, μιλώντας στο Newpost τονίζει:

«Δεν έχω υπογράψει καμία ερώτηση που αφορά τα εξοπλιστικά και εχει κατατεθεί στη Βουλή».

«Όταν ο κοινοβουλευτικός έλεγχος υπονομεύεται από διαρροές τότε υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας», επισημαίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «όταν δημιουργείται πολιτικό ζήτημα για ερωτήσεις, που δεν έχουν καν κατατεθεί, τότε η πολιτική ζωή του τόπου αφήνεται σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ήταν έτοιμος να καταθέσει στη Βουλή μαζί με 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση προς τον Πάνο Καμμένο για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Οι βουλευτές με την ερώτηση αυτή απαιτούσαν να μάθουν αν υπήρξε απόφαση Κυβερνητικού οργάνου για τον εκσυγχρονισμό των F-16, την αναβάθμιση των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 και την αγορά από τις ΗΠΑ ενός σμήνους αεροσκαφών stealth τύπου F-35.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Φίλης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δήλωσε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ «έγινε αναγκαστικά για συγκυριακούς και όχι για στρατηγικούς λόγους». Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», ζήτησε ξεκάθαρη τοποθέτηση συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αν θέλει τους ΑΝΕΛ ως κυβερνητικό εταίρο ή όχι.


σχετικα αρθρα