current views are: 5

24 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση18:50

Μπακογιάννη: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε στον Σόιμπλε το σχέδιο εξόδου από την κρίση

«Οι στόχοι της διαπραγματευτικής ομάδας δεν επιτεύχθηκαν. Η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 
 

Δημοσίευση 18:50’

«Οι στόχοι της διαπραγματευτικής ομάδας δεν επιτεύχθηκαν. Η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 
 

«Οι στόχοι της διαπραγματευτικής ομάδας δεν επιτεύχθηκαν. Η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

«Έχω ακούσει από το στόμα του πρωθυπουργού πολλές ημερομηνίες άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργό πέραν του ότι ήταν εξαιρετικά άκομψος ο τρόπος που παρουσιάστηκε στη Βουλή κάνοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας είπε πράγματα εκτός τόπου και χρόνου. Θεωρεί ότι εμείς οι Έλληνες και όσοι τον ακούμε τρώμε κουτόχορτο» ανέφερε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και υπογραμμίζοντας πως «η αντιπολίτευση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια εποχή νομίζει ότι την κάνουμε και εμείς».

«Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Σόιμπλε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση. Εμείς πιστεύουμε ότι τα πλεονάσματα πρέπει να πάνε στο 2% και να μειωθούν οι φόροι. Και έχει αρχίσει να γίνεται η μείωση των πλεονασμάτων γιατί η ΝΔ το έχει βάλει ως πρώτο στόχο. Έρχεται ο κ. Τσίπρας και λέει ούτε ένα ευρώ λιτότητα. Όταν μειωθεί το αφορολόγητο γίνονται οι άνθρωποι πλουσιότεροι;» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

«Η ΝΔ δεν πάει άσχημα. Ντάμπλ σκορ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.


σχετικα αρθρα