current views are: 3

15 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:01

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν ψηφίζει τα μέτρα

Καλεί την κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση το συντομότερο 

Δημοσίευση 14:01’

Καλεί την κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση το συντομότερο 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε σήμερα ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να ψηφίσει τα νέα μέτρα γιατί δεν θέλει να στηρίξει εμμέσως την κυβέρνηση. Στη συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Θεοδωράκης προσέθεσε ότι  είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση, χωρίς να εισακουστεί, και για τις καθυστερήσεις και για το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης.

Σε ό,τι αφορά τα αντισταθμιστικά μέτρα, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό: «Αν τα μέτρα έρθουν μεμονωμένα και υπάρχουν κάποια που είναι θετικά για την οικονομία θα τα αξιολογήσουμε και θα ψηφίσουμε ανάλογα», αποκλείοντας όμως την περίπτωση να ψηφιστεί το παραμικρό αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιλέξουν να τα φέρουν όλα σε έναν νόμο. Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση το συντομότερο γιατί οι καθυστερήσεις κοστίζουν στην οικονομία.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι επαφές του Ποταμιού με τους κκ Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη. Ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης πιστεύει ότι η υπό διαμόρφωση νέα κεντρώα συμμαχία πρέπει να ανοίξει και σε άλλες δυνάμεις.


σχετικα αρθρα