current views are: 4

15 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:33

Παππάς: Όσοι ποντάρουν στην καταστροφή, θα χάσουν

Απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στην κριτική της ΝΔ.

Δημοσίευση 16:33’

Απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στην κριτική της ΝΔ.

Μήνυμα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα, έστειλε από τις Σέρρες ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, απάντησε στην κριτική της ΝΔ λέγοντας:  «Όσοι βάζουν τα πολιτικά λεφτά τους στην καταστροφή και στο αδιέξοδο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα έχουν χάσει».

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή η ΝΔ για τι μας κατηγορεί. Ή πρέπει να μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε τη διαπραγμάτευση ή αν φέραμε κακή ή όχι συμφωνία. Δεν μπορεί να λέει «κλείστε, κλείστε» τη διαπραγμάτευση και μόλις κλείνουμε να λέει «αμάν τι κακή συμφωνία είναι αυτή»! Τώρα, βεβαίως, είμαστε πολύ κοντά, έχει υπάρξει πολιτική συμφωνία και δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστερήσεων. Αλλά ποια είναι η πολιτική συμφωνία; Ξεκίνησε ή δεν ξεκίνησε αυτή η διαπραγμάτευση με την απαίτηση των δανειστών όλων για 2% του ΑΕΠ (πάνω από 3,5 δισ. ευρώ) μέτρα λιτότητας παραπάνω και τότε η ΝΔ έλεγε «κλείστε». Και θα κλείσουμε με μία συμφωνία, η οποία είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που η ΝΔ μάς καλούσε να υπογράψουμε. Ας αποφασίσουν για ποιο πράγμα μάς κατηγορούν».

Ο κ. Παππάς υπενθύμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είχε δεσμευθεί για απολύσεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων και αφού επεσήμανε πως αυτή η δέσμευση δεν είναι σήμερα στο τραπέζι


σχετικα αρθρα