current views are: 14

17 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:30

«Όχι» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στη μεταφορά του γηπέδου του ΠΑΟ στο Γουδή

Καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, λέιε ο Δήμος.

Δημοσίευση 16:30’

Καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, λέιε ο Δήμος.

Κατηγορηματικό αντίθετος στην κατασκευή στο Γουδή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Τη μεταφορά του «πράσινου» γηπέδου στο Γουδή από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας είχε ανακοινώσει χτες ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Γιώργο Καμίνη.

Στην ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αναφέρει ότι:

«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια – σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή – Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό, να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα κι αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο.»


σχετικα αρθρα