current views are: 5

26 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:43

Θεοδωράκης: Το ΔΝΤ πολλές φορές παραλογίζεται – «Ξύπνησε» από τις καθυστερήσεις του Τσίπρα

Επικριτικός απέναντι στην στάση του ΔΝΤ σε ότι αφορά την διαπραγμάτυευση εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης. 

Δημοσίευση 09:43’

Επικριτικός απέναντι στην στάση του ΔΝΤ σε ότι αφορά την διαπραγμάτυευση εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης. 

Επικριτικός απέναντι στην στάση του ΔΝΤ σε ότι αφορά την διαπραγμάτυευση εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας παράλληλα  και τις απαράδεκτες καθυστερήσεις της κυβέρνησης στο κλείσιμο της αξιολόγησης. 

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του καναλιού “Ε” τόνισε:«Το ΔΝΤ πολλές φορές παραλογίζεται με τους Έλληνες, ζητώντας υπερβολικά πράγματα»

«Μπορούμε να μην ξυπνάμε το ΔΝΤ. Και το ΔΝΤ το ξύπνησε ο κ. Τσίπρας και η καθυστέρησή του. Θυμάστε να υπήρχαν αυτές οι απαιτήσεις από το ΔΝΤ τον Δεκέμβριο; Δεν υπήρχαν.», συμπλήρωσε όμως ο επικεφαλής του Ποταμιού.

O κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι αξιολόγηση πρέπει να έχει κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου, για το καλό της χώρας. Όπως είπε, αν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στις 20-21 Απριλίου δεν είναι καλά, οι δανειστές θα είναι πολύ αυστηροί.

«Η κυβέρνηση έχει σκοπό να κλείσει την αξιολόγηση,αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει. Δεν ξέρουν πώς να τελειώσουν την δουλειά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη ΔΕΗ, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι δεν είναι αντίθετος με την πώλησή της. «Αν δεν την πουλήσουμε θα την σώσουμε; Δεν θέλω η ΔΕΗ να πεθάνει στα χέρια μας», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι συζητά με την κίνηση των Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση, αλλά δεν συζητά για σύμπραξη με την Φώφη Γεννηματά.

«Το Ποτάμι θα είναι στην επόμενη Βουλή με μεγαλύτερο ποσοστό από τις τελευταίες εκλογές», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.


σχετικα αρθρα