current views are: 8

26 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:19

Φωτήλας: Τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα με τη ΝΔ

Την άποψη πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας, στο χειρότερο σενάριο, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πόλιτες, εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας. 

Δημοσίευση 13:19’

Την άποψη πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας, στο χειρότερο σενάριο, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πόλιτες, εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας. 

Την άποψη πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας, στο χειρότερο σενάριο, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πόλιτες, εκφράζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας

«Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο», υποστηρίζει στον ΣΚΑΪ ο κ. Φωτήλας και προσθέτει:

«Αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Ο κ. Φωτήλας επαναλαμβάνει πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από το διεθνές περιβάλλον, και εκφράζει την πεποίθηση του πως η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να φέρει καλύτερα αποτέλεσματα στην διαπραγμάτευση.

Η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φυγει τώρα, σύμφωνα με τον κ. Φωτήλα, ο οποίος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης που συνεχίζει να σπέρνει τον εθνικό διχασμό».

«Δεν άρεσαν οι απόψεις μου στο Ποτάμι»

«Από το Ποτάμι δεν έφυγα. Εκδιώχθηκα. Διαγράφηκα», αναφέρει ο κ. Φωτήλας σχετικά με την μεταπήδησή του από το Ποτάμι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως στο Ποτάμι δεν άρεσαν οι απόψεις του κ. Φωτήλα και γι’ αυτό το λόγο τον έδιωξαν.

Πάντως ο κ. Φωτήλας μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη

«Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, εύχομαι να είναι στην επόμενη Βουλή». 


σχετικα αρθρα