current views are: 7

26 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:49

Χαρακόπουλος:Η κοινωνία της Λάρισας θα αγκαλιάσει το Champions League Κωφών

Χαρακόπουλος:Η κοινωνία της Λάρισας θα αγκαλιάσει το Champions League Κωφών

Δημοσίευση 15:49’

Χαρακόπουλος:Η κοινωνία της Λάρισας θα αγκαλιάσει το Champions League Κωφών

 «Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθούμε την διοργάνωση του Champions League Κωφών στην πόλη της Λάρισας, μια μεγάλη διοργάνωση που προάγει έμπρακτα τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της πίστης στις δυνατότητες κάθε ανθρώπου που διαθέτει θέληση ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητές του».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Champions League Κωφών, με σκοπό την ενημέρωση για τη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδα της Λάρισας από τις 30 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2017.  

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνεχάρη τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους να γίνουν οι αγώνες στη Λάρισα, στους οποίους θα συμμετάσχουν 16 ομάδες από 11 χώρες, «γιατί το γεγονός αυτό θα προβάλει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα συμμετάσχουν ομάδες ανδρών και γυναικών από διάφορες χώρες της Ευρώπης, συνοδοί και επισκέπτες, ενώ θα προκαλέσει την προσοχή διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Γι’ αυτό αξίζει τη στήριξη όχι μόνο των θεσμικών φορέων της πολιτείας, αλλά και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Είμαι πεπεισμένος ότι ολόκληρη η κοινωνία της Λάρισας θα αγκαλιάσει τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση». 

Παρόντες στη συνάντηση με τον κ. Χαρακόπουλο, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Champions League Κωφών, ήταν ο κ. Λευτέρης Μηνάς, συντονιστής της διοργάνωσης και ο κ. Θανάσης Ρέντζιος, εκτελεστικός διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων. 
  

 


σχετικα αρθρα