current views are: 5

27 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση10:03

Σπίρτζης: Μέσα από την διαπραγμάτευση προσπαθούμε να πάρουμε τα βέλτιστα

Την άποψη πως η αξιολόγηση καθυστερεί επειδή “εμείς δεν τα υπογράφουμε όλα” και προσπαθούμε “να πάρουμε τα βέλτιστα”  μέσα από αυτή, εξέφρασε ο κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Δημοσίευση 10:03’
αρθρο-newpost

Την άποψη πως η αξιολόγηση καθυστερεί επειδή “εμείς δεν τα υπογράφουμε όλα” και προσπαθούμε “να πάρουμε τα βέλτιστα”  μέσα από αυτή, εξέφρασε ο κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Την άποψη πως η αξιολόγηση καθυστερεί επειδή “εμείς δεν τα υπογράφουμε όλα” και προσπαθούμε “να πάρουμε τα βέλτιστα”  μέσα από αυτή, εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ Σπίρτζης μιλώστας στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” τόνισε μεταξύ άλλως πως: “Εμείς δεν τα υπογραφούμε όλα πλέον, κάποτε τα υπογράφαμε όλα και αυτός είναι και ο λόγος που καθυστέρει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, γιατί προσπαθούμε μέσα από τη διαπραγμάτευση να πάρουμε τα βέλτιστα που μπορούμε”

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν προβλήματα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και για το εάν θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα δήλωσε: “Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά ούτε με τους βουλευτές μας έχουμε πρόβλημα, έχουμε κάποιο θέμα με τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης ξέρουμε τι θέλει, αν κάναμε αυτό που ήθελε ο κ. Μητσοτάκης θα είχε τελειώσει η αξιολόγηση εδώ και πολλούς μήνες. Ούτε θα τα υπογράψει, ούτε θα τα ψηφίσει, ούτε θα τα εφαρμόσει. 

Για να συμπληρώσει πως είναι ασιόδοξος πως θα επικρατήσει η λογική και η αξιολόγηση θα κλείσει:

“Το πρόβλημα είναι ότι  υπάρχει πολύ μεγάλη διαφωνία μεταξύ της Ευρώπης και της Αμερικής και αυτό μπορεί να δει κάνεις και στην στάση που κρατάνε οι θεσμοί μεταξύ τους, τις θέσεις τους και να καταλάβει πολύ καλά τι παιχνίδι παίζεται για μια ακόμη φορά στις πλάτες τις δικές  μας.

Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επικρατήσει η λογική, θα μπορέσουν να δουν και οι θεσμοί μεταξύ του τη στάση που πρέπει να κρατήσουν και να ολοκληρώσουμε αυτή τη φάση της αξιολόγησης για να γυρίσει οριστικά η χώρα σελίδα σε εποχές ανάπτυξης και παράγωγης”. καταλήγει ο υπουργός.


σχετικα αρθρα