current views are: 3

31 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:43

Κεφαλογιάννη: Θα κάνουμε εξεταστική ως κυβέρνηση για την περίοδο Βαρουφάκη

Θα κάνουμε εξεταστική ως κυβέρνηση για την περίοδο Βαρουφάκη 

Δημοσίευση 13:43’

Θα κάνουμε εξεταστική ως κυβέρνηση για την περίοδο Βαρουφάκη 

«Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα σημαίνει φτωχοποίηση» επεσήμανε η τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη με σημερινές της δηλώσεις.

Η κ. Κεφαλογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης είναι καταστροφική για την οικονομία μας, και  πως οι εκλογές είναι η μόνη λύση αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Ερωτώμενη εάν θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση σε βασικά θέματα από όλα τα κόμματα τόνισε πως: « Ναι στις παρούσες πολύ δύσκολες συνθήκες είναι αναγκαίο ένα μίνιμουμ συνεννόησης ανάμεσα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις» για να συμπληρώσει πως: «ακόμα και εάν η ΝΔ πετύχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές θα πρέπει να επιδιώξει μια ευρύτερη σύγκλιση και με άλλες πολιτικές δυνάμεις σε βασικά θέματα»

Τέλος η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε πως:«όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα κάνει εξεταστική επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τους χειρισμούς της κυβέρνησης που μας οδήγησαν στο δημοψήφισμα και μετέπειτα στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου»

Δεν είναι μόνο ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε με νόημα ήταν η συνολική  πολιτική που ακολουθήθηκε με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Ερωτώμενη για ποιο χαρτοφυλάκιο θα προτιμούσε σε μια αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ, τόνισε πως δεν είναι στο κόμμα για να επιλέγει υπουργεία αλλά για να υπηρετεί αξίες.

Τέλος όταν ο παρουσιαστής της είπε πως την περίμενε για αρχηγό του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές  δήλωσε: «πως ξέρω να περιμένω». 


σχετικα αρθρα