ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διθυραμβικές δηλώσεις του κ. Παπούλια για τις ένοπλες δυνάμεις

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2010, 12:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διθυραμβικές δηλώσεις του κ. Παπούλια για τις ένοπλες δυνάμεις
Facebook Twitter Whatsapp

Το υπουργείο Εθν. Άμυνας επισκέφτηκε νωρίς το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας.

Το υπουργείο Εθν. Άμυνας επισκέφτηκε νωρίς το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας.

Ο κ. Παπούλιας μαζί με τον υπουργό Εθν. Άμυνας, Ε. Βενιζέλο, επιθεώρησαν τα αγήματα τριών όπλων, ενώ στην συνέχεια ο ΠτΔ ενημερώθηκε από τον υπουργό για την αμυντική κατάσταση της χώρας, τον σχεδιασμό των ενόπλων δυνάμεων και τον προϋπολογισμό στα εξοπλιστικά δεδομένα.

«Θέλω να αποτίσω τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων για την δουλειά που κάνουν. Δουλειά που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, περιστοιχιζόμενος από τον υπουργό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή του κ. Πάνο Μπεγλίτη.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης ενημέρωσης για το έργο των ενόπλων δυνάμεων από την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία, ο κ. Παπούλιας διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι «με τέτοιες ένοπλες δυνάμεις η Ελλάδα θα 'χει τουλάχιστον την ηρεμία να ρίξει τις δυνάμεις της στην μάχη για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τέλος, επεσήμανε ότι «οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι εξαιρετικής ετοιμότητας και υψηλού φρονήματος» και εκτίμησε ότι «αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού που έχει εναποθέσει τα όνειρά του και τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του».